Program

A konferencia nevének és hagyományainak megfelelően, témájában felöleli a Kárpát-medencében és környékén folyó növénytani kutatásokat, beleértve a taxont és cönotaxont, mint vizsgálati objektumot, valamint ezek alatti és fölötti egységeket, hangsúlyt fektetve mindezen témakörök kutatástörténetére, modern szemléletű megközelítésére és az eredmények publikálásának lehetőségeire.

A konferencián előadások, poszterek, workshopok, fotópályázat és további közös szakmai programok segítik a résztvevők közötti szakmai kapcsolatok kialakulását és elmélyítését.

 

Az előadások hossza egységesen 10 perc, melyet 5 perc megvitatás követ. Kérjük, a a tisztelt előadókat, hogy bármelyik nyelven tartják előadásukat, legyenek tekintettel az adott nyelvet nem értő érdeklődőkre, ezért az önmagukban is informatív diákat kétnyelvű szövegekkel/feliratokkal lássák el

A bemutatni kívánt poszterek legfeljebb A0 méretűek (841×1189 mm) és álló formátumúak lehetnek. A minél szélesebb körű érthetőség érdekében javasoljuk, hogy a posztereket kétnyelvűként készítsék el, vagy az egynyelvű poszterhez magyar és angol nyelvű handoutot is készítsenek, ezek elhelyezésére minden poszter esetén biztosítunk lehetőséget.